lauantai 8. toukokuuta 2010

T-t-t-t-thursday

Toi orava oli ihana! Se kiipeili koulun seinällä, tossa kuvassa se on jo kolmannen kerroksen kohdalla, kuva otettu maasta käsin joten zoomin laatu on 10+
En saanu vappuna muuta munkkia kuin koulun kusisen munkin joten ostettiin Lidlistä myöhäiset vappumunkin! Hyvää oli!

Koulun jälkeen menin hakemaan luvat mopokorttiin (ja aagh! unohdin ottaa teille kuvan mun skootterista joka tuli jo pari viikkoa sitten, enkä edes kertonut siitä! :D) ja sitten jenni haki mut niille mopollaan ja lähdettiin samantien takaisin koululle, mutta ei ollut pyörää ja mopolla ei viitsinyt mennä koska hengattaisiin Venlan kanssa (ja kypärän laittaminen on yhtä säätöä silmälasien kanssa!) No mutta, mepä otetaankin Jennin pikkuveljen vanha pyörä, joka on aika pieni. aika.

Kävi myös sellanen failure että kännykkä tippui taskusta, takakuori irti ja akku puoliksi irti. Se ei edes sammunut!

Hih, sitten mentiinkin ostamaan Daim-jätskipaketti kolmeenpekkaan ja mentiin mässäämään sitä Ässän pihaan! Siihen meni ehkä 10 min kun me se syötiin, Jiri kyllä vähän auttoi sen jälkeen kun mä en enää jaksanut syödä.
Tän jälkeen mentiin ostamaan Lidlistä sipsiä ja limsaa, ja mentiin kirjastoon puhumaan paskaa ja karuista lapsuusleikeistä.
Sitten kuudelta alkoi se, minkä takia mäkin jäin kylälle. Uusien seiskojen luokkienjako ah nam ne oli ihania! Puhdasta biatch-matskuu! Mutta eihän me tietenkään sisälle päästy, Venla kyllä koska se on tukari ja niiden luokalla oli kahvitus siellä. Me jäätiin minä, Jenni ja Noora ulos istumaan, ja saatiin parasta tekemistä jäljelle jääneen limsan kanssa!  Suuhun vaan ja sitten otetaan kuvia kun se purskautetaan ulos. Limsa loppui turhan nopeasti joten suostuteltiin tukarit päästämään Noora hetkeksi sisälle täyttämään pullo vedellä. Eihän se tietenkään sinne hanan alle mennyt joten se pesi sen ihme pönttösuihkun ja pisti sitä kautta siihen vettä. Pistettiin se sitten ekana juomaan siitä pullosta kun ei uskallettu itse :D

Takki- hm
Musta paita - gt
Valkoinen toppi - hm
Shortsit- hm
Pipo- löysin pekan laatikosta :--D
Huivi- teneriffala
Kengät - hm
Have a happy weekend!

♥♥ Eve

AINIIN JA KELLÄHÄN ON SYNTTÄRIT MAANANTAINA!?
Tervetuloa rikosoikeudellinen vastuu. Pitäs ryöstää pankki vielä kun voi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laita nimimerkki messiin :)